Bizbook

The Bizbook of Cattery De Lijn in Aartrijke allows you to share your own experience of visitors to our website.
Satisfied with our service, a funny anecdote or a cordial encouragement?
We like to hear!

Review
Stay Anonymous
Evaluation
Delyn
5
12 Review
 • Philly Van Loon
  19-07-2019 14:46
  Mijn evaluatie moet een 5 zijn hé...UITSTEKEND.
 • Philly Van Loon
  19-07-2019 13:59
  Op 2 maart 2019 bracht ik mijn eerste bezoek aan DELYN. Mijn voorkeur ging uit naar een chocolat dametje. Ontzettend blij was ik, toen ik het formulier van reservatie mocht invullen. Nadat ik de poezen en katers van Lyn en Dennie had ontmoet, was het voor mij, al gelijk welke kleur, poes of kater...het waren 1 voor 1 heel bijzonder. Op 7 april heeft Dennie mij het heugelijke nieuws gebracht, ze hadden voor mij een...jawel...CHOCOLAT dametje. Ondertussen woont Janna bij mij. Janna en ik zijn gek op elkaar...echt een schatje. DANKJEWEL Lyn en Dennie jullie zijn TOP. Philly Van Loon
 • Michèle Mortier
  23-07-2017 19:32
  Na het verlies van Odiel, onze britse korthaar, waren wij op zoek naar twee nieuwe katertjes. Wij kwamen na het bezoeken van de website bij jullie terecht. Na enkele mailtjes heen en terug, mochten wij op bezoek komen. Dat was voor ons een superervaring. Jullie katten zijn stuk voor stuk pareltjes en heel erg sociaal. Bovendien bieden jullie hen een prachtig en kraaknet paradijs aan. Jullie gastvrijheid gaf ons direct een super gevoel. Na een poosje wachten werden onze twee choc katers geboren: Fèrre Delyn (roepnaam Vic) en Firestorm Delyn (roepnaam Leon). Enkele weken, bezoekjes en heel wat berichtjes later, zijn ze nu een dagje bij ons. We genieten van onze schatjes, ze voelden zich onmiddellijk thuis en zijn zo aanhankelijk! Dennie en Lynn, heel erg bedankt om ons gezinnetje weer compleet te maken!
 • Frederik V
  09-03-2017 10:08
  Uitstekende service
 • Gilles Vanmassenhove
  19-12-2016 21:07
  Na heel wat opzoeken over de britse korthaar kwamen wij op deze site terecht. We maakten een afspraak en gingen op bezoek. Dennie & Lynn zijn echt super op de hoogte over alles en zullen ook geen kittens aan zomaar iedereen meegeven. Ze zijn oprecht bezorgd alles en dat was voor ons de beste reden om voor deze cattery te kiezen. Onze kleine Duplo is echt super schattig en lief! Na één dag voelt hij zich al heel goed op z'n gemak. Heel erg bedankt voor dit kleine wondertje Dennie & Lynn :-) Doe zo verder met de cattery!
 • Dries&Iris Dauw-Verrue
  20-06-2016 22:34
  Dennie en Lynn, Balou (roepnaam Maurice) is hier nu een dikke week en iedereen die langs komt is zot van hem. Al van bij de eerste kennismaking bij jullie thuis werd het voor ons snel duidelijk dat we een Britje wilden van een nestje bij jullie. ongelofelijk nette cattery, liefde voor de katten, passie in alles wat jullie doen en vooral veel kennis. Het was voor ons bijzonder leuk dat we elke week konden langskomen en dat we ons Maurice'je zagen opgroeien met zijn broertjes en zusje. Ze worden omringd met alle zorgen en zijn heel sociaal. Wat voor ons vooral belangrijk was is dat we geen platvloerse commercie voelden en dat het niet uit geldgewin gedaan wordt maar eerder uit liefde en passie. We kunnen eigenlijk niet gelukkiger zijn. Onze lieve kleine Maurice is sociaal, goed opgevoed, gezond en vooral op en top kat! we konden en kunnen steeds bij jullie terecht voor vragen of advies wat we zeker nog zullen gebruiken ;) Bedankt voor alle liefde en goede zorgen, nu is het aan ons!
 • Lidia Marino
  21-02-2016 15:39
  Lieve Dennie en Lynn, Ook wij zijn zeer tevreden met onze 2 bolletjes die we bij jullie zijn komen halen. Vandaag zijn ze 5 maandjes geworden en ze doen het geweldig, met veel liefde en deugnieterij! We zijn heel dankbaar dat we jullie hebben leren kennen en we hadden nergens beter terecht kunnen komen. Jullie hebben een pracht van een cattery: zeer verzorgd en een aangename sfeer. Jullie Britjes zijn één voor één pareltjes en wij zijn zo trots op onze Mickey en Minou (Amaury & Amy van het A-nestje), die jullie in een huiselijke sfeer hebben opgegroeid. Jullie bieden ook een top service aan, door steeds te antwoorden op al onze vragen en steeds interesse te tonen. Je merkt dat jullie dit met hart en ziel doen! Naast dit allemaal zijn we blij dat we aan jullie ook goede vrienden hebben overgehouden. Groetjes, Lidia, Sandra, Xander Mickey & Minou!
 • Laurence Rombaut
  20-12-2015 15:40
  Dennie & Lynn, we zijn zeer tevreden over onze Achilles (roepnaam Leo). Hij is nu reeds 2 dagen bij ons en hij komt al bij ons liggen, hij huppelt vrolijk achter ons aan en houdt ervan om geknuffeld te worden. Omdat wij vinden dat jullie Cattery écht in de spotlights moet komen te staan, willen wij even enkele sterke punten vermelden: - tof en sympathiek koppel - professioneel - enorme kennis - het is er zo netjes, dat je al eens zou vergeten dat je in een cattery bent - warme, huiselijke sfeer - je kan af en toe op bezoek komen zodat je je kitten kan leren kennen - je kan er met al je vragen terecht - hun toewijding en liefde voor hun cattery is onbeschrijfelijk! Aan mensen die een britse korthaar willen kopen, cattery DeLyn is een echte aanrader!!!! Bedankt voor de goede zorgen en de liefde die Leo van jullie gekregen heeft! Veel groetjes XXX
 • Bart en Veronique Matthys
  20-12-2015 05:35
  Beste Lynn en Dennie, in september 2015 hebben wij jullie leren kennen omdat we op zoek waar naar een britje. Bij de eerste kennismaking hadden wij direct een goed gevoel bij jullie professionalisme, jullie uitleg en hoe jullie de cattery runnen. De britjes worden met veel liefde behandeld, niets is jullie te veel voor hen en de cattery waar ze leven is een waar paradijs voor zowel de britten alsook de volwassenen. Dat is enkele keren wel duidelijk geweest toen we op bezoek kwamen om Alfie beter te leren kennen. Iedere vraag die we hadden en nog altijd hebben, wordt altijd mooi en volledig uitgelegd. Ondertussen heeft Alfie zijn eerste avond en nacht perfect doorstaan, hij heeft gespeeld, gegeten en ook al enkele keren op de kattenbak geweest. Ik ben al volledig besnuffeld geweest en dit is ondertussen al mijn 3 poging om hier iets te schrijven want de deugniet heeft de 2 andere versies weggeveegd. Bedankt voor alle goede zorgen en we houden jullie zeker op de hoogte van de verdere ontwikkelingen van Alfie!
 • Lynn Wolters
  18-12-2015 15:07
  Zeer tevreden op elk vlak! Zeer professioneel. Kennis van zaken en bovendien heel liefdevolle verzorgers!
 • Nissrine Q.
  20-11-2015 10:38
  Wij hebben hier het perfecte huisdier gevonden!
 • F V
  06-11-2015 15:00
  Zeer tevreden

Back to Top